PİNOKYOOO

Dizi adı: Pinokyo
Korece dizi adı: 피노키오

Yönetmen: Jo Soo-Won
Senaryo yazarı: Park Hye-Ryun

Yayınlanacağı kanal: SBS

Bölüm sayısı: –

Yayınlanma tarihi: Kasım, 2014—

Yayında ki işleyiş zamanları: Çarşamba ve Perşembe günleri saat 21:55 de

Dizide kullanılan dil: Korece

Hikayenin konusu: Dizi bir yayın şirketinde gerçeklerin peşinde koşan muhabirleri ele alıyor.

 

Oyuncu kadrosu:

 

Choi Dal Po rolüyle Lee Jong Suk

1

 

Lee Jong Suk, bir senedir haber merkezinde çalışan genç bir muhabiri oynayacak. Uzun boylu ve yakışıklı ama bir o kadar da eski püskü giyinen biri- eline ne geçerse o kıyafeti seçen, kafaya kase geçirilmiş şeklinde bir saç modeli- bu şekilde o bütün iyi özelliklerini saklıyor ve hiç kimse ona iki kere dönüp de bakmıyor. Ama o konuşmasını iyi biliyor ve özellikle keskin bir hafızası var, böylece o sadece doğru hazırlığa ihtiyaç duyuyor ve en iyi adımını atmak için kendini geliştiriyor.
Choi In Ha rolüyle Park Shin Hye

2

Park Shin Hye, Pinokyo sendromundan acı çeken ve bu sebeple yalan söylemeye kalktığında hıçkırmaya başlayan bir kadın kahramanı oynayacak. İşinde asla yalan söyleyemeyeceğini düşünerek belki de bu yüzden yeterince idealist olmasından kaynaklandığı için haber muhabiri olmayı seçmiş ve kendine bile garip gelen bu nedenlerin farkında olan birisi.
Seo Bum Jo rolüyle Kim Young Kwang

Kim-Young-Kwang-27

Kim Young Kwang, renkli bir kişiliğe sahip büyürken halkın içinden sıradan insanların yaşadığı gibi bir yaşamı bir ke bile tatmayan zengin bir mirasçı olarak karşımıza çıkıyor. O bir yıl bir moda mağazasında çalışarak vaktini harcamış ve sonunda işten ayrılmış. Bunun yerine haber peşinde koşarak vaktini değerlendirmeyi daha eğlenceli buluyor. Kahraman olmanın aksine o iyi görünümlü, kendine güvenen, gittiği her yerde tepeden tırnağa yakışıklı bir adam olabilen türde birisi.
Cha Hye Seung rolüyle Lee Yoo Bi

tumblr_mbrwlcaOfa1qhv2c0o1_1280

Lee Yoo Bi, tam bir üst düzey hayran(lise ve kolej zamanlarında bir muhabir gibi işe yarar yetenekleri nasıl kullanacağını iyi bilen idol takipçiler). O çekingen biri olarak tanımlanabilir ancak epey dik kafalı, çelişkili konuşan kuduz olmuş bir hayran gibi etrafındakileri kolayca salıvermeyen birisi olarak karşımıza çıkacak.

 

Kaynak: Soompi

Çeviri: Meltem@PSHTurkey

BLOGDAN YAZI ÇIKARMAK YASAKTIR!!!

 

 

Yorum bırakın